Ons buffet

Restaurant de “Troubadour” biedt u een breed scala van de heerlijkste koude en warme gerechten, aangepast aan wat het seizoen biedt. U kunt naar eigen keuze en smaak onbeperkt eten van de diverse gerechten welke wij hebben opgesteld.

                                                                                                                                                                                    

Invulling en samenstelling van ons buffet zijn altijd onder voorbehoud dit in verband met o.a. aanbod seizoengebonden producten.

 

Diverse voorgerechten

Verschillende kleine gerechten met o.a. gerookte kipsalade met ananas en appeltjes, italiaanse ham met meloen, wraps met gerookt vlees, rucolasla en saus, gerookte zalm en andere “tapasachtige” gerechtjes. Verder is er altijd keuze uit 2 of 3 soorten soep met o.a. mosterdsoep, tomatensoep, (bos)paddestoelensoep en groente of kippensoep.

Diverse hoofdgerechten

Rundgerechten zoals biefstuk, stoofpotje van rundvlees in bier of wijn, kalfsgehaktballetjes met koriander en komijn, kip en varkensvleesgerechten zoals  spare-ribs, varkenshaas. Ook zijn er wisselende vlees- en vissoorten zoals kalfsvlees, lamsvlees, kalkoen en diverse zalm en witvisgerechten. Verschillende seizoensgerechten zoals in het voorjaar de asperges en lamsvlees, nieuwe haring en scampi’s in de zomer, diverse vlees- en visstoverijen in de herfst en winter. Ook voor onze vegetarische gasten zijn er ruim voldoende gerechten aanwezig en eventueel kunnen speciale wensen aan onze keuken worden kenbaar gemaakt.

Gluten en allergieen

Onze gasten met een GLUTEN of een andere ALLERGIE kunnen, in overleg met onze keuken, zonder problemen genieten van ons buffet. Gasten met een allergie of dieet worden verzocht om dit bij reservering en bij binnenkomst te melden bij een van onze medewerkers. Dit alles om problemen te voorkomen!

Dessert ( inclusief)

U kunt gebruik maken van ons uitgebreide ijsbuffet,  een heerlijk dessert met keuze uit diverse soorten Italiaans ijs. Eventueel kunt u uw dessert begeleiden met een dessertwijntje (v.a. € 3,75)

________________________________________________

Koffie of thee………………………………(v.a. € 2,00)

Een kopje koffie, thee of een  “speciale koffie” met uw lievelingslikeur maken deze avond voor u helemaal compleet.

Ook hebben wij voor liefhebbers voor iets “anders”  een uitgebreide selectie van diverse single malt whisky’s en franse cognac’s.

 

Prijzen buffet

De prijs van het buffet is €. 27,50 p.p (inclusief  ijsbuffet en exclusief dranken).  Kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar betalen € 1,50 per levensjaar